newss

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit în urma unui accident de muncă (22 Februarie 2014)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

4Tragedia s-a produs la o spălătorie auto din capitală. Potrivit Serviciului Protecţie Civilă şi Situaţiilor Excepţionale (SPCSE), bărbaţii au avut de suferit din cauza presiunii mari de apă, înregistrate în urma unei defecţiuni. Poliţia investighează cazul, relatează Mesager.

Accidentul a avut loc în jurul orei şapte dimineaţa în timp ce spălătoria auto îşi desfăşura activitatea. Potrivit versiunii preliminare, un rezervor cu substanţe chimice, care erau folosite la curăţarea automobilelor, a explodat.

În consecinţă, un bărbat în vârstă de 40 de ani a decedat, iar altul, de 32 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În teren s-a deplasat un echipaj al Centrului de Intervenţii Operative. La o spălătorie auto din capitală echipamentul de spălare a maşinilor a cedat. În urma accidentului, un angajat și-a pierdut viaţa, iar altul a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma incidentului nu s-a produs incendiu", spune Diana Ţurcan, ofiţer de presă al SPCSE.

Bărbatul rănit a refuzat spitalizarea. Poliţia urmează să investigheze cazul pentru a stabili toate circumstanţele producerii incidentului.

44